Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВПО З ОТРИМАННЯ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ТА КОНСУЛЬТАЦІЙ

Завтра, 10 березня, у Хмельницькому внутрішньо переміщених осіб прийматимуть психологи

У гуманітарному хабі Гірської громади продовжують роботу з психологічної підтримки та психосоціальної адаптації внутрішньо переміщених осіб кваліфіковані психологи, тренери Громадської організації «Світ у барвах» та Громадської організації «Ла Страда – Україна».

20:21:29 09.03.2023

Гуманітарний штаб Гірської міської військово-цивільної адміністрації у місті Корсунь-Шевченківський Черкаської області отримав гуманітарну допомогу від Благодійної організації «БФ «Восток SOS»

Висловлюємо велику вдячність від імені керівника Гірської міської ВЦА Олексія Бабченка Благодійній організації «БФ «Восток SOS» за надану гуманітарну допомогу: продуктові та гігієнічні набори для дітей до 3-х років та осіб 65+.

21:43:10 06.03.2023

До уваги відвідувачів гуманітарного штабу Гірської міської військово-цивільної адміністрації у місті Полтава!

Відтепер видача допомоги здійснюватиметься за новою адресою: вулиця Миколи Дмитрієва, 7, місто Полтава. Графік роботи: з 10 до 13 години з понеділка по п’ятницю, контактний номер телефону: +38 (050) 137 2465.

20:35:58 06.03.2023

Сьогодні у Хмельницькому переселенців прийматимуть психологи

У гуманітарному штабі Гірської міської військово-цивільної адміністрації у Хмельницькому продовжують роботу з психологічної підтримки та психосоціальної адаптації внутрішньо переміщених осіб кваліфіковані психологи, тренери Громадської організації «Світ у барвах» та Громадської організації «Ла Страда – Україна».

07:32:14 03.03.2023

У Корсунь-Шевченківський надійшла допомога від благодійного фонду «Право на захист»

Сьогодні до Корсунь-Шевченківського гуманітарного штабу Гірської міської військово-цивільної адміністрації надійшла партія допомоги від благодійного фонду «Право на захист».

22:07:13 02.03.2023

У Київський хаб Гірської громади надійшла чергова партія допомоги

Сьогодні до гуманітарного штабу Гірської міської військово-цивільної адміністрації у Києві надійшла партія допомоги від Міжнародної організації з міграції (МОМ). Сімейні набори гігієни незабаром отримають внутрішньо переміщені особи з Луганської області, які зареєстровані у цьому хабі.

18:32:43 02.03.2023

У Хмельницькому продовжують допомагати переселенцям лікарі Червоного Хреста

01 березня у Хмельницькому мобільна медико-психологічна бригада від Норвезького Червоного Хреста на базі гуманітарного хабу Гірської громади Луганської області проведе черговий прийом ВПО, ветеранів, а також осіб з обмеженими можливостями.

11:56:50 28.02.2023

У Богданівку надійшла перша частина гуманітарної допомоги від Луганської облдержадміністрації

Сьогодні до Гуманітарного штабу Гірської міської військово-цивільної адміністрації, що у селі Богданівка Павлоградського району Дніпропетровської області, надійшла перша частина гуманітарної допомоги від Луганської облдержадміністрації Всього очікувалося два вагони, перший з яких саме сьогодні спільними зусиллями працівників хабу та волонтерів з-поміж ВПО було розвантажено. Відразу після надходження другої частини допомоги та фасування, у штабі буде організовано її видачу.

21:27:22 27.02.2023

Консультації психологів можна отримати переселенцям завтра у Хмельницькому

У гуманітарному координаційному центрі Луганської області продовжують роботу з психологічної підтримки та психосоціальної адаптації внутрішно переміщених осіб кваліфіковані психологи, тренери Громадської організації «Світ у барвах» та Громадської організації «Ла Страда – Україна».

10:30:01 23.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь