Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВПО З ОТРИМАННЯ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ТА КОНСУЛЬТАЦІЙ

Завершилася видача допомоги від Благодійної організації «БФ «Восток SOS»

Нагадаємо: 06 березня гуманітарний штаб Гірської міської військово-цивільної адміністрації у Корсунь-Шевченківському отримав продуктові та гігієнічні набори для дітей до 3-х років та осіб 65+. Допомога була надана у рамках співпраці Гірської міської ВЦА з Благодійною організацією «БФ «Восток SOS».

15:41:50 24.03.2023

Завтра у Хмельницькому переселенців прийматимуть психологи

24 березня в гуманітарному хабі Гірської громади продовжать роботу з психологічної підтримки та психосоціальної адаптації внутрішньо переміщених осіб кваліфіковані психологи, тренери громадської організації «Світ у барвах» та громадської організації «Ла Страда – Україна».

20:02:18 23.03.2023

31 березня внутрішньо переміщених осіб з Луганщини проконсультують з питань призначення пенсійного забезпечення

31 березня на базі гуманітарного штабу Гірської міської військово-цивільної адміністрації у місті Київ спеціаліст головного управління Пенсійного фонду України у Луганській області надасть консультації із питань призначення пенсійного забезпечення внутрішньо переміщеним особам.

13:13:05 23.03.2023

Гірською міською військово-цивільною адміністрацією розпочато активну фазу співпраці з міжнародною гуманітарною організацією INTERSOS

Як вже повідомлялося раніше, Гірська міська військово-цивільна адміністрація постійно розширює коло партнерів для співпраці із підтримки внутрішньо переміщених осіб. Однією із таких організацій нещодавно стала міжнародна гуманітарна організація INTERSOS. Саме з метою надання всебічної підтримки внутрішньо переміщеним особам з Луганщини, днями відповідальна за роботу штабу Наталія Степаненко зустрілася із координаторкою з питань захисту INTERSOS Defne Murf.

14:56:11 20.03.2023

Повідомити про пошкоджені та знищені об’єкти нерухомого майна відтепер можна буде у Богданівському штабі

З 20 березня на базі Богданівського штабу відділ «Центр надання адміністративних послуг» Гірської міської військово-цивільної адміністрації розпочинає надавати послугу з реєстрації повідомлень про пошкоджені та знищені об’єкти нерухомого майна.

21:41:17 19.03.2023

Фахівці обласної служби зайнятості надають консультації у 15 гуманітарних хабах для внутрішньо переміщених осіб з Луганщини

Гуманітарні центри, де спеціалісти служби зайнятості ведуть прийом відвідувачів на постійній основі, розміщені у Києві, Вінниці, Дніпрі, Івано-Франківську, Львові, Одесі, Рівному, Черкасах, Чернівцях та Хмельницькому.

11:41:03 19.03.2023

Сьогодні у Хмельницькому переселенців прийматимуть психологи

У гуманітарному штабі Гірської міської військово-цивільної адміністрації продовжують роботу з психологічної підтримки та психосоціальної адаптації внутрішньо переміщених осіб кваліфіковані психологи, тренери громадської організації «Світ у барвах» та громадської організації «Ла Страда – Україна».

09:15:50 17.03.2023

У Хмельницькому продовжують допомагати переселенцям лікарі Червоного Хреста

15 березня з 9:00 до 13:00 у Хмельницькому мобільна медико-психологічна бригада на базі гуманітарного хабу Гірської громади Луганської області проведе черговий прийом для ВПО, ветеранів, а також осіб з обмеженими можливостями, які звертаються за допомогою до згаданого хабу.

14:28:29 14.03.2023

Коло партнерів розширюється: у Богданівському штабі підпишуть новий Меморандум про співпрацю

Незабаром представниками Гірської міської військово-цивільної адміністрації, які очолюють штаб у Богданівці, планується підписати Меморандум про співпрацю із міжнародною гуманітарною організацією INTERSOS.

15:26:51 10.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь