Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВПО З ОТРИМАННЯ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ТА КОНСУЛЬТАЦІЙ

Безкоштовне житло для внутрішньо переміщених осіб з Луганської області у Закарпатті

Гірська міська військово-цивільна адміністрація оголошує збір заявок від внутрішньо переміщених осіб з Луганської області, які потребують та надають згоду на тимчасове безкоштовне проживання на території Закарпатської області. Заявки будуть розглянуті Луганською обласної державною адміністрацією.

09:46:40 23.02.2023

Запрошуємо внутрішньо переміщених осіб з Луганської області безкоштовно пройти консультації та отримати медичну допомогу

24 лютого з 10:00 на базі гуманітарного штабу Гірської міської військово-цивільної адміністрації у селі Богданівка відбудеться прийом лікарів Рубіжанської центральної багатопрофільної лікарні. Всі, хто потребує, матимуть можливість безкоштовно отримати консультації та медичну допомогу окуліста (підбір та корекція окулярів), невропатолога, кардіолога та травматолога.

23:43:50 20.02.2023

У середу у Полтаві внутрішньо переміщених осіб проконсультують про призначення пенсійного забезпечення

22 лютого на базі гуманітарного штабу Гірської міської військово-цивільної адміністрації у місті Полтава заступник начальника відділу обслуговування громадян №7 управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України у Луганській області Олена Шаповалова надасть консультації із питань призначення пенсійного забезпечення.

14:57:07 20.02.2023

Гуманітарний штаб Гірської міської військово-цивільної адміністрації у Києві повністю готовий до можливого блекауту

Днями гуманітарний штаб Гірської міської військово-цивільної адміністрації у місті Київ отримав потужний генератор – останнє устаткування, яке забезпечить повноцінне функціонування хабу в умовах перебоїв із постачанням електрики внаслідок можливих ракетних ударів.

20:19:21 17.02.2023

Переселенці з Луганщини у Хмельницькому 16 лютого зможуть звернутися до психолога

У гуманітарному штабі Гірської міської військово-цивільної адміністрації продовжують роботу з психологічної підтримки та психосоціальної адаптації внутрішньо переміщених осіб кваліфіковані психологи, тренери громадської організації «Світ у барвах» та Громадської організації «Ла Страда – Україна».

13:43:03 15.02.2023

15 лютого лікарі Норвезького Червоного Хреста знов прийматимуть у Хмельницькому

Завтра можна буде пройти повний огляд сімейного лікаря, отримати консультацію психолога, зробити вимір цукру тощо. У складі мобільної медико-психологічної бригади працюватимуть сімейний лікар, гінеколог, психолог.

13:45:48 14.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь