Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВПО З ОТРИМАННЯ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ТА КОНСУЛЬТАЦІЙ

28 квітня у Полтавському гуманітарному хабі Гірської міської військової адміністрації внутрішньо переміщеним особам надаватимуть підтримку психологи громадської організації «Проліска»

Під час зустрічі відвідувачі отримають практичні рекомендації у подоланні стресу, підвищеної тривожності, реакції на гучні звуки, порушення сну тощо. Також відбудеться обмін досвідом у подоланні психологічних травм, спричинених різними факторами. Присутні зможуть отримати відповіді на нагальні питання.

12:15:30 26.04.2023

Перелік медичних послуг у Київському гуманітарному штабі розширюється

Відтепер кожного третього четверга кожного місяця на базі Київського гуманітарного штабу Гірської міської військової адміністрації за адресою: м. Київ, вулиця Мала Житомирська, 16/3, людей прийматиме директор Коломийчиського центру первинної медико-санітарної допомоги Коломичийської сільської ради Сватівсткого району Луганської області Ключкова Любов Олексіївна.

13:37:27 25.04.2023

Запрошуємо внутрішньо переміщених осіб з Луганської області безкоштовно отримати медичні консультації та допомогу

04 травня з 10:30 на базі гуманітарного штабу Гірської міської військової адміністрації у селі Богданівка відбудеться прийом спеціалістів Консультативно діагностичного центру Сєвєродонецької міської Ради. Всі, хто потребує, матимуть можливість безкоштовно отримати консультації та медичну допомогу кардіолога, дитячого травматолога та невропатолога, ендокринолога та окуліста.

08:23:49 25.04.2023

Продовжується реєстрація повідомлень про пошкоджені та знищені об’єкти нерухомого майна

Зареєструвати пошкоджені, зруйновані об'єкти житлового фонду та об'єкти комунальної власності Гірської міської територіальної громади можна за номерами телефонів: +38 (067) 077 2468, +38 (067) 711 9857, або звернувшись до гуманітарного штабу у с. Богданівка.

15:41:43 20.04.2023

Щочетверга внутрішньо переміщених осіб з Луганщини у Полтаві консультуватимуть з питань призначення пенсійного забезпечення

З метою надання консультаційної допомоги з питань пенсійного забезпечення внутрішньо переміщених осіб з Луганської області заступник начальника відділу обслуговування громадян №7 (сервісний центр)  Управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Олена Шаповалова буде здійснювати прийом громадян у гуманітарному штабі Гірської міської військово-цивільної адміністрації у місті Полтава.

15:31:43 12.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь