Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Співпраця

За фінансування Уряду Німеччини, завдяки платформі Cities 4 Cities  | Uniited 4 Ukraine та в рамках проєкту міста Зіндельфінген PHOENIX4UA Гірська територіальна громада отримала гуманітарну допомогу у вигляді автомобільної техніки!

Ми  висловлюємо повагу та щиру вдячність Herrn Dr. Bernd Vöhringer Oberbȕrgermeister Stadt Sindelfingen та Kateryna Batishcheva Projektleiterin PHOENIX4UA Eine Initiative der Cities 4 Cities  | United 4 Ukraine  Stadt Sindelfingen. Завдяки такій підтримці наша громада  має змогу поступово робити кроки з підготовки до деокупації. 

20:16:49 31.07.2023

Коло партнерів розширюється

Сьогодні заступник начальника Гірської міської військової адміністрації Олексій Невечеря провів робочу зустріч із представниками Луганської філії Державної установи «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова НАН України».

15:34:48 07.07.2023

Підписано ще один Меморандум про співпрацю задля підтримки ВПО Гірської громади

На початку тижня начальник Гірської міської військової адміністрації Олексій Бабченко підписав Меморандум про співпрацю та співробітництво із головою Солобковецької сільської об’єднаної територіальної громади Сергієм Когутом.

17:39:07 18.05.2023

Гірська міська військово-цивільна адміністрація та Благодійний Фонд «Право на Захист» підписали Меморандум про співпрацю

Меморандум укладено у сфері підтримки внутрішньо переміщених осіб Гірської громади, які постраждали внаслідок конфлікту або окупації, на безоплатну правову допомогу.

15:48:57 17.08.2022

Гірська міська військово-цивільна адміністрація та Богданівська сільська об’єднана територіальна громада підписали Меморандум про співпрацю у сфері підтримки внутрішньо переміщених осіб

Відбулася ця подія сьогодні у сільській раді села Богданівка на Дніпропетровщині. В теплій дружній атмосфері керівник Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій Бабченко та місцевий голова Олексій Грищенко підписали Меморандум про співпрацю та співробітництво. Саме завдяки цьому Меморандуму та звісно ж небайдужості Олексія Григоровича, який весь час проведення на території України повномасштабних бойових дій, опікується проблемами тих, хто у лиху годину залишився сам на сам із труднощами, стало можливим відкриття у Богданівці одного з перших гуманітарних штабів Гірської ВЦА.

22:25:09 20.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь