Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Очільником Гірської громади Олексієм Бабченком підписано Меморандум про співпрацю та співробітництво із очільником Рубіжанської громади Андрієм Юрченком

Дата: 16.02.2024 21:43
Кількість переглядів: 62

Відбулося це 16 лютого під час робочого візиту Олексія Бабченка та першого заступника голови облдержадміністрації Олексія Смирнова до гуманітарного штабу Рубіжанської міської військової адміністрації у Вінниці.

У цьому Меморандумі основний акцент зроблено на налагодженні спільної роботи у напрямку покращенні рівня забезпечення першочергових нагальних потреб мешканців Луганської області, забезпеченні їх тимчасовим житлом, організації та проведенні спільних заходів, які будуть спрямовані на підтримку ВПО, Сил Оборони України тощо. Ним також передбачено співробітництво та співпрацю після деокупації Луганщини задля консолідації спільних зусиль у відбудові нашої області.

Під час робочого візиту начальник Гірської міської ВА долучився до проведення тихої акції «Янголи памʼяті», а також підписав символічний прапор Рубіжного для його подальшої передачі на фронт нашим оборонцям.

«Робота Гірської міської військової адміністрації постійно спрямована на підтримку наших внутрішньо переміщених осіб. Підписання Меморандуму із ще однією громадою Луганської області допоможе акумулювати спільні ресурси задля підтримки наших земляків у надскладний для всіх час», – підсумував Олексій Бабченко.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь