Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВПО З ОТРИМАННЯ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ТА КОНСУЛЬТАЦІЙ

У Київський хаб Гірської громади надійшла чергова партія допомоги

Сьогодні до гуманітарного штабу Гірської міської військово-цивільної адміністрації у Києві надійшла партія допомоги від Луганської обласної державної адміністрації. Видача продуктових наборів внутрішньо переміщеним особам з Луганської області, які зареєстровані у цьому штабі, уже розпочалася.

18:06:35 30.03.2023

31 березня внутрішньо переміщених осіб з Луганщини проконсультують з питань призначення пенсійного забезпечення

31 березня на базі гуманітарного штабу Гірської міської військово-цивільної адміністрації у місті Київ спеціаліст головного управління Пенсійного фонду України у Луганській області надасть консультації із питань призначення пенсійного забезпечення внутрішньо переміщеним особам.

15:35:46 29.03.2023

Завершилася видача допомоги від Благодійної організації «БФ «Восток SOS»

Нагадаємо: 06 березня гуманітарний штаб Гірської міської військово-цивільної адміністрації у Корсунь-Шевченківському отримав продуктові та гігієнічні набори для дітей до 3-х років та осіб 65+. Допомога була надана у рамках співпраці Гірської міської ВЦА з Благодійною організацією «БФ «Восток SOS».

15:41:50 24.03.2023

Завтра у Хмельницькому переселенців прийматимуть психологи

24 березня в гуманітарному хабі Гірської громади продовжать роботу з психологічної підтримки та психосоціальної адаптації внутрішньо переміщених осіб кваліфіковані психологи, тренери громадської організації «Світ у барвах» та громадської організації «Ла Страда – Україна».

20:02:18 23.03.2023

31 березня внутрішньо переміщених осіб з Луганщини проконсультують з питань призначення пенсійного забезпечення

31 березня на базі гуманітарного штабу Гірської міської військово-цивільної адміністрації у місті Київ спеціаліст головного управління Пенсійного фонду України у Луганській області надасть консультації із питань призначення пенсійного забезпечення внутрішньо переміщеним особам.

13:13:05 23.03.2023

Гірською міською військово-цивільною адміністрацією розпочато активну фазу співпраці з міжнародною гуманітарною організацією INTERSOS

Як вже повідомлялося раніше, Гірська міська військово-цивільна адміністрація постійно розширює коло партнерів для співпраці із підтримки внутрішньо переміщених осіб. Однією із таких організацій нещодавно стала міжнародна гуманітарна організація INTERSOS. Саме з метою надання всебічної підтримки внутрішньо переміщеним особам з Луганщини, днями відповідальна за роботу штабу Наталія Степаненко зустрілася із координаторкою з питань захисту INTERSOS Defne Murf.

14:56:11 20.03.2023

Повідомити про пошкоджені та знищені об’єкти нерухомого майна відтепер можна буде у Богданівському штабі

З 20 березня на базі Богданівського штабу відділ «Центр надання адміністративних послуг» Гірської міської військово-цивільної адміністрації розпочинає надавати послугу з реєстрації повідомлень про пошкоджені та знищені об’єкти нерухомого майна.

21:41:17 19.03.2023

Фахівці обласної служби зайнятості надають консультації у 15 гуманітарних хабах для внутрішньо переміщених осіб з Луганщини

Гуманітарні центри, де спеціалісти служби зайнятості ведуть прийом відвідувачів на постійній основі, розміщені у Києві, Вінниці, Дніпрі, Івано-Франківську, Львові, Одесі, Рівному, Черкасах, Чернівцях та Хмельницькому.

11:41:03 19.03.2023

Сьогодні у Хмельницькому переселенців прийматимуть психологи

У гуманітарному штабі Гірської міської військово-цивільної адміністрації продовжують роботу з психологічної підтримки та психосоціальної адаптації внутрішньо переміщених осіб кваліфіковані психологи, тренери громадської організації «Світ у барвах» та громадської організації «Ла Страда – Україна».

09:15:50 17.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь