A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВПО З ОТРИМАННЯ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ТА КОНСУЛЬТАЦІЙ

У Богданівку надійшла перша частина гуманітарної допомоги від Луганської облдержадміністрації

Сьогодні до Гуманітарного штабу Гірської міської військово-цивільної адміністрації, що у селі Богданівка Павлоградського району Дніпропетровської області, надійшла перша частина гуманітарної допомоги від Луганської облдержадміністрації Всього очікувалося два вагони, перший з яких саме сьогодні спільними зусиллями працівників хабу та волонтерів з-поміж ВПО було розвантажено. Відразу після надходження другої частини допомоги та фасування, у штабі буде організовано її видачу.

21:27:22 27.02.2023

Консультації психологів можна отримати переселенцям завтра у Хмельницькому

У гуманітарному координаційному центрі Луганської області продовжують роботу з психологічної підтримки та психосоціальної адаптації внутрішно переміщених осіб кваліфіковані психологи, тренери Громадської організації «Світ у барвах» та Громадської організації «Ла Страда – Україна».

10:30:01 23.02.2023

Безкоштовне житло для внутрішньо переміщених осіб з Луганської області у Закарпатті

Гірська міська військово-цивільна адміністрація оголошує збір заявок від внутрішньо переміщених осіб з Луганської області, які потребують та надають згоду на тимчасове безкоштовне проживання на території Закарпатської області. Заявки будуть розглянуті Луганською обласної державною адміністрацією.

09:46:40 23.02.2023

Запрошуємо внутрішньо переміщених осіб з Луганської області безкоштовно пройти консультації та отримати медичну допомогу

24 лютого з 10:00 на базі гуманітарного штабу Гірської міської військово-цивільної адміністрації у селі Богданівка відбудеться прийом лікарів Рубіжанської центральної багатопрофільної лікарні. Всі, хто потребує, матимуть можливість безкоштовно отримати консультації та медичну допомогу окуліста (підбір та корекція окулярів), невропатолога, кардіолога та травматолога.

23:43:50 20.02.2023

У середу у Полтаві внутрішньо переміщених осіб проконсультують про призначення пенсійного забезпечення

22 лютого на базі гуманітарного штабу Гірської міської військово-цивільної адміністрації у місті Полтава заступник начальника відділу обслуговування громадян №7 управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України у Луганській області Олена Шаповалова надасть консультації із питань призначення пенсійного забезпечення.

14:57:07 20.02.2023

Гуманітарний штаб Гірської міської військово-цивільної адміністрації у Києві повністю готовий до можливого блекауту

Днями гуманітарний штаб Гірської міської військово-цивільної адміністрації у місті Київ отримав потужний генератор – останнє устаткування, яке забезпечить повноцінне функціонування хабу в умовах перебоїв із постачанням електрики внаслідок можливих ракетних ударів.

20:19:21 17.02.2023

Переселенці з Луганщини у Хмельницькому 16 лютого зможуть звернутися до психолога

У гуманітарному штабі Гірської міської військово-цивільної адміністрації продовжують роботу з психологічної підтримки та психосоціальної адаптації внутрішньо переміщених осіб кваліфіковані психологи, тренери громадської організації «Світ у барвах» та Громадської організації «Ла Страда – Україна».

13:43:03 15.02.2023

15 лютого лікарі Норвезького Червоного Хреста знов прийматимуть у Хмельницькому

Завтра можна буде пройти повний огляд сімейного лікаря, отримати консультацію психолога, зробити вимір цукру тощо. У складі мобільної медико-психологічної бригади працюватимуть сімейний лікар, гінеколог, психолог.

13:45:48 14.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь