Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВПО З ОТРИМАННЯ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ТА КОНСУЛЬТАЦІЙ

До уваги внутрішньо переміщених осіб!!!

Гуманітарний штаб Гірської міської військової адміністрації у м. Києві (вул. Мала Житомирська, 16/3) оголошує про попередню реєстрацію ВПО, які зареєстровані у штабі, на отримання гуманітарної допомоги у вигляді наборів постільної білизни, теплих ковдр, матраців та побутових наборів від Благодійного фонду «Право на Захист».

09:09:12 13.07.2023

Гірська міська військова адміністрація запрошує дітей на навчання

Щовівторка протягом цього місяця на базі гуманітарного штабу Гірської міської військової адміністрації за адресою: м. Полтава, вулиця Миколи Дмитрієва, 7, відбуватимуться заняття з дітьми шкільного віку з розвитку критичного мислення за допомогою логічних задач з математики. Навчання проводитиме вчитель фізики та математики Кремінського ліцею №3 Кремінської міської ради Луганської області.

20:07:31 10.07.2023

У Хмельницький гуманітарний штаб Гірської громади надійшла чергова партія гуманітарної допомоги

Висловлюємо щиру вдячність від імені начальника Гірської міської ВА Олексія Бабченка Благодійній організації «БФ «Восток SOS» за надану гуманітарну допомогу: продуктові та гігієнічні набори, дитяче харчування. Це дуже вагома та суттєва підтримка внутрішньо переміщених осіб з Луганської області.

13:41:11 02.07.2023

Перелік послуг у гуманітарних штабах розширюється

Сьогодні на базі Київського гуманітарного штабу Гірської міської військової адміністрації за адресою: м. Київ, вул. Мала Житомирська, 16/3, внутрішньо переміщені особи отримали психологічну допомогу.

16:32:21 27.06.2023

Перелік послуг у гуманітарних штабах розширюється

Відтепер щоп’ятниці на базі Богданівського гуманітарного штабу Гірської міської військової адміністрації за адресою: Дніпропетровська область, Павлоградський район, село Богданівка, вулиця Шевченка 32 Г, внутрішньо переміщених осіб прийматиме медична сестра комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Попаснянської міської ради. За потреби відвідувачі отримуватимуть ліки.

14:28:39 23.06.2023

Опитування для внутрішньо переміщених осіб

З метою з'ясування нагальних потреб внутрішньо переміщених осіб щодо вирішення питань соціального та правового характеру, а також можливого надання психологічної підтримки, просимо внутрішньо переміщених осіб Луганської області пройти опитування.

13:31:19 21.06.2023

Перелік послуг у гуманітарних штабах розширюється

Відтепер щочетверга на базі Корсунь-Шевченківського гуманітарного штабу Гірської міської військової адміністрації за адресою: м. Корсунь-Шевченківський, вул. Героїв Майдану, 9, внутрішньо переміщених осіб прийматиме медична сестра комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Попаснянської міської ради. За потреби відвідувачі отримуватимуть ліки.

15:15:29 19.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь