A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Оголошення та анонси

Держпродспоживслужба продовжує здійснювати контроль за виконанням карантинних заходів

11 серпня відбулась робоча зустріч заступника голови Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексія Невечері з начальником Попаснянського управління Держпродспожив служби у Луганській області Олександром Ткачовим.  Приводом для зустрічі стало планування проведення спільних моніторингових відвідувань Держпродспоживслужбою, представниками місцевої влади та правоохоронними органами закладів громадського харчування, об’єктів торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, агропродовольчих ринків тощо. Вони домовились про проведення таких перевірок на території громади найближчим часом та активізації інформаційної кампанії з цього питання на вебресурсах Гірської міської ВЦА.

15:55:20 11.08.2021

До уваги мешканців селища Новотошківське!

12 серпня о 10-00 біля сільського будинку культури відбудеться виїзний прийом громадян Мобільним Центром надання адміністративних послуг. Мешканці селища Новотошківське зможуть отримати необхідні консультації з соціальних питань, реєстрація/знаття з реєстрації фізичних осіб, видача довідок, а також буде проводитися прийом громадян спеціалістом Управління Пенсійного фонду України.

12:00:12 11.08.2021

Всеукраїнський конкурс наукових робіт «Соціально відповідальне ведення бізнесу – складова сталого розвитку» з нагоди 30-ї річниці Незалежності України

Державна установа «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України» з її Центром перспективних досліджень і співробітництва з прав людини у сфері економіки, Секретаріат Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Донецький науковий центр НАН України та МОН України, Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення проводять Всеукраїнський конкурс наукових робіт «Соціально відповідальне ведення бізнесу – складова сталого розвитку» з нагоди 30-ї річниці Незалежності України.

10:06:48 10.08.2021

Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля запрошує на навчання

З метою формування та впровадження державної політики у сфері освіти Східноукраїнським національним університетом імені Володимира Даля (далі – СНУ) заплановано проведення низки заходів щодо профорієнтаційної роботи з молоддю та підвищення вмотивованості школярів до самореалізації, саме в Луганській області, адже від цього залежить майбутнє нашого регіону.

13:16:59 09.08.2021

Оголошення про конкурс на заміщення посади директора Комунальної установи «Гірський міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гірської міської територіальної громади

 Гірська міська військово-цивільна  адміністрація Сєвєродонецького району Луганської області  оголошує конкурс на заміщення вакантної посади :

08:25:24 23.07.2021

Вакансії

Відокремленому підрозділу "Попаснянський департамент КП "Попаснянський районний водоканал" потрібні:

09:58:16 21.07.2021

ВІЗЬМІТЬ УЧАСТЬ У ХАКАТОНІ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ І МЕШКАНОК ДОНЕЦЬКОЇ ТА ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ «ТРАНСФОРМЕРИ. RESTART REGION»!

Захід відбудеться 6 та 7 серпня 2021 року офлайн в місті Краматорськ з дотриманням епідеміологічних вимог. До участі у хакатоні запрошуються громадські організації, ініціативні групи, ОМС, заклади освіти, студентство, винахідники/ці, тощо (доєднатися до Хакатону зможуть лише повнолітні).

11:18:07 20.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь