Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Презентовано профіль ВПО у Полтавській міській територіальній громаді з гендерним підходом

Дата: 22.10.2024 16:05
Кількість переглядів: 14

Сьогодні начальник служби у справах дітей Гірської міської військової адміністрації, член Ради з питань внутрішньо переміщених осіб м. Полтави Тетяна Семенова взяла участь у презентації та обговоренні профілю ВПО у Полтавській міській територіальній громаді з гендерним підходом.

Під час презентації присутні розглянули виклики, з якими стикаються ВПО у громаді, а також запропоновані рішення для їх ефективної інтеграції та підтримки. Застосування гендерного підходу дозволяє забезпечити рівні можливості для всіх груп населення, що сприятиме сталому розвитку громади та підвищенню якості життя.

Увагу учасників було акцентовано на гендерному аспекті, що дозволяє врахувати потреби різних груп населення, а саме: жінок, чоловіків, дітей, людей з інвалідністю та літніх осіб. Це допоможе забезпечити більш ефективну інтеграцію ВПО в приймаючій громаді.

Презентацію підготовлено за ініціативи першого заступника міського голови міста Полтава Валерія Пархоменка. Проєкт розроблений фахівцями комунальної організації «Інститут розвитку міста» Полтавської міської ради.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь