Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Середа з U-LEAD

Дата: 04.09.2024 16:20
Кількість переглядів: 40

04 вересня спеціалісти структурних підрозділів Гірської міської військової адміністрації взяли участь у інформаційних онлайн-заходах з актуальних тематик. Їх організатором виступила Програма «U-LEAD з Європою».

Протягом заходу були розглянуті основні напрямки кібергігієни, питання необхідності дотримання правил безпеки в мережі Інтернет та відповідального ставлення до захисту власної інформації. Учасники обговорили основні принципи взаємодії влади із представниками ЗМІ та громадою, дієві інструменти та алгоритми підготовки інформаційних повідомлень, які відповідають викликам сьогодення, тощо.

Було проаналізовано особливості організації надання платних соціальних послуг в громадах та надано роз’яснення у питанні розрахунку вартості соціальної послуги із врахуванням залучення додаткових ресурсів.

Присутні також розглянули зміни законодавства у вирішенні кадрових питань у сфері освіти, зокрема, особливості трудових відносин з педагогічними працівниками залежно від формування мережі закладів освіти та організації їх діяльності в умовах воєнного стану.

Крім того, були отримані роз’яснення у питанні використання інструментів розвитку культури та важливості оцифрування об'єктів культурної спадщини в умовах воєнного стану.

«U-LEAD з Європою» – програма співпраці між українським урядом, Європейським Союзом та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Данією та Словенією, що впроваджується німецькою урядовою компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь