Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Щирі співчуття рідним та близьким загиблого захисника України…

Дата: 30.07.2024 20:02
Кількість переглядів: 160

Минулими вихідними на Житомирщині попрощалися із Захисником України з міста Гірське Луганської області Романом Ігоровичем МІЧКО.

Народився Роман 27 червня 1988 року у Гірському. До 9 класу навчався у місцевій загальноосвітній школі №12, а завершив здобуття загальної середньої освіти у Стаханівський дитячо-юнацькій спортивній школі. Потім захисник навчався у Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля на факультеті транспорту і будівництва у Луганську. Згодом повернувся до рідного міста, де відкрив власну справу та до лютого 2022 працював приватним підприємцем.

Перші місяці повномасштабного вторгнення Роман Мічко допомагав із транспортуванням гуманітарної допомоги до Гірської громади, але наприкінці березня 2022 року війна змусила покинути рідну домівку – разом із родиною він виїхав до м. Львів. Через деякий час Роман переїхав до м. Житомир, де почав будувати нове життя. У листопаді 2023 року Романа призвали до лав Збройних сил України. Захисник боронив східні рубежі нашої Батьківщини у передмісті Бахмуту, та вже у лютому 2024 року до родини воїна надійшла трагічна звістка – Роман зник бевісти…І лише через декілька місяців родину захисника сповістили про його героїчну смерть під час виконання бойового завдання…

Поховали Героя на Житомирському кладовищі 27 липня 2024 року.

Роман назавжди залишиться в наших серцях таким, як він був: доброзичливим, усміхненим, чесним, порядним, відповідальним, великим патріотом України.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі.

Нехай душа загиблого захисника знайде вічний спокій…

Герої не вмирають, вони назавжди залишаються у наших серцях!

Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь