Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Похід з дітьми до парку відпочинку, розваг і спорту: незабутній день на свіжому повітрі

Дата: 25.07.2024 17:29
Кількість переглядів: 59

25 липня працівниці Богданівського штабу Гірської міської військової адміністрації організували і провели захоплюючий похід до парку відпочинку, розваг і спорту для дітей Гірської громади. Ця подія зібрала понад 20 дітей, подарувавши всім незабутні враження, веселощі та активний відпочинок на свіжому повітрі.

Учасників чекала розважальна програма, що включала різноманітні спортивні активності, ігри і пікнік на природі. Першою частиною програми стали спортивні змагання, де кожна дитина мала можливість проявити свої фізичні здібності та командний дух.

Після цього всі відправилися на ігрові майданчики та атракціони. Діти спускалися з гірок, грали в лабіринті, пускали мильні бульбашки, малювали на асфальті кольоровими крейдами. Веселощі та сміх не вщухали протягом всього часу, а учасники були в захваті від різноманіття розваг.

Після активних ігор та творчих занять настав час для пікніка на природі. Працівниці штабу підготували смачні перекуси для всіх. Присутні насолоджувалися різними видами піц, шарлоткою, морозивом та солодкими напоями, обмінюючись враженнями від проведеного часу.

Захід закінчився годиною розваг біля фонтану, де діти гралися кульками, наповненими водою. Це допомогло охолодитися в спекотний день та подарувати море позитивних емоцій.

Похід до парку відпочинку, розваг і спорту став справжнім святом для всіх учасників. Він подарував незабутні враження, радість та активний відпочинок на свіжому повітрі. Організатори планують продовжувати проводити подібні заходи, щоб дарувати можливість активно та весело проводити час.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь