Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

«Теорія безпеки: запобігання домашньому та гендерно зумовленому насильству»

Дата: 23.07.2024 14:08
Кількість переглядів: 50

22-23 липня 2024 року спеціалісти відділу освіти, культури, молоді та спорту Гірської міської військової адміністрації взяли участь у тренінгу «Теорія безпеки: запобігання домашньому та гендерно зумовленому насильству». До участі також долучилися фахівці відділу соціального захисту населення та охорони здоров'я установи.

Його метою стало підвищення обізнаності та навичок учасників щодо домашнього насильства та методів його запобігання, а також розуміння правових механізмів для притягнення правопорушників до відповідальності, зокрема, в умовах війни.

Учасники були ознайомлені з негативними соціальними нормами та їх впливом, етичними аспектами надання допомоги, підтримки в ситуації насильства, організацією інформаційної та просвітницької діяльності.

Також були розглянуті норми національного законодавства у сфері запобігання та протидії домашньому/гендерно зумовленому насильству, основні аспекти кримінального законодавства України з протидії домашньому/гендерно зумовленому насильству, важливі нюанси Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» тощо.

Захід був організований в рамках проєкту «Регіональний план 1325 в дії у Луганській області (План 1325 в дії)», який виконується Громадською організацією «Платформа розвитку «СМР» у співпраці з Департаментом соціального захисту населення та Управлінням патрульної поліції у Луганській області та реалізується завдяки підтримці Уряду Королівства Нідерландів в рамках проекту «Жінки, мир, безпека: місцеві потреби – місцеві рішення», що впроваджується Українським Жіночим Фондом.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь