Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Зустріч Гірської громади: пріоритезуємо напрямки відбудови разом

Дата: 20.07.2024 16:32
Кількість переглядів: 78

19 липня відбулася онлайн-зустріч жителів Гірської міської територіальної громади, які зараз проживають у різних куточках України та за кордоном, з представниками громадської організації «Урбаністична коаліція Rо3kvit».

Громадську організацію представляли її засновник та виконавчий директор, провідний архітектор та урбаніст 12N Urban Matters, тьютор та розробник програм Харківської Школи Архітектури Фулко Трефферс, засновниця Just Consultancy SRL, ландшафтний архітектор і урбаніст (PhD landscape architect and urban planner) Jolanta Zarzycka, архітекторка, дослідниця, випускниця та лекторка Харківської школи архітектури Аліса Александрова та урбан-дизайнерка, планувальниця, дослідниця Софія Бондар.

Організатори заходу провели три інтерактивні вокршопи, під час яких кожен висловлював свої думки щодо майбутнього відновлення громади після її деокупації та подальших напрямків роботи.

У ході дискусій присутні обговорили втрати громади в результаті російської агресії, її історію, бачення, якою буде відбудова, досвід інших країн у післявоєнному відновленні тощо.

«Планування відбудови й відновлення громади необхідно починати, не чекаючи завершення війни, і до цього потрібно бути повністю готовими, – підсумував начальник Гірської міської військової адміністрації Олексій Бабченко. – Допоможуть нам у цьому наші партнери – урбаністична коаліція Rо3kvit».

Довідково: Ro3kvit – це yкраїнська команда з іноземною підтримкою. Кожен експерт має досвід проєктування в Україні або пост-конфліктного планування.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь