Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Тренінг для фахівців територіальних громад Донецької та Луганської областей

Дата: 19.07.2024 18:15
Кількість переглядів: 48

16-18 липня працівники Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» взяли участь у тренінгу для фахівців територіальних громад Донецької та Луганської областей.

Він був присвячений розширенню навичок психологічної та соціальної допомоги постраждалим особам під час війни та у період післявоєнного відновлення та проходив у Києві.

Під час навчання учасники ознайомилися з особливостями надання соціальної та психологічної допомоги населенню, з нормативно-правовими актами, що регулюють надання такої допомоги, та рівнями допомоги вразливим категоріям населення тощо.

Присутні навчалися надавати підтримку у розумінні особливостей впливу кризи та травматичних подій, пов’язаних із війною на здатність отримувати та надавати послуги.

Також під час заходу учасники сформували навички надання першої психологічної допомоги, кризового консультування та перенаправлення клієнтів для отримання спеціалізованої допомоги.

Захід проведено Програмою підтримки ОБСЄ для України в рамках проєкту «Розбудова спроможностей національних партнерів у наданні соціальної підтримки та психологічної допомоги постраждалим людям під час війни та у період післявоєнного відновлення».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь