Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Ваучер на навчання від Луганського обласного центру зайнятості: мій успішний досвід в ЛНУ ім. Шевченка та практичні поради для майбутніх студентів"

Дата: 18.07.2024 13:50
Кількість переглядів: 54

Відгук Олександра, який отримав ваучер на навчання:

«Хочу поділитися моїм досвідом отримання ваучера на навчання, яким я скористався минулого року за сприянням Луганського обласного центру зайнятості. Зараз я пишу кваліфікаційну роботу магістра та маю кілька опублікованих наукових статей. Моїм місцем навчання став ЛНУ ім. Шевченка за спеціальністю «Соціальна робота, соціальна педагогіка, практична психологія», і все відразу пішло як треба.

Насправді, отримати ваучер не складно, а користі від нього значні. Завдяки цьому я фактично закінчую ще одну магістратуру, що впливає на моє становище. Хоча диплом ще належить захистити, але сумнівів у мене немає.

Щоб отримати ваучер, потрібно обрати спеціальність з переліку, який є на сайті, та заклад освіти, який вам до вподоби. Однак слід розуміти, що сума, яку покриває ваучер, обмежена, тож або в неї вписуватися, або враховувати необхідність доплати. Якщо це магістр на базі магістра (друга вища), сума вистачає цілком. Якщо це фаховий молодший бакалавр, то треба дивитися по вартості за рік і терміни навчання, які дорівнюють 150 ЄКТС (близько 2,5 роки). Але все це обговорюється, і працівники Луганського обласного центру зайнятості дуже добре орієнтовані в цій темі, все розкажуть і підкажуть.

Ще одне питання, яке може турбувати, це не бюджет. Зарахування відбувається на контракт (просто оплачуєте не ви), тож і вимоги до вступу трохи нижчі, а шансів відповідно більше.

Тож, чому ні, якщо це з розряду "просто треба взяти і зробити"? Будьте більш рішучими і успіхів в цьогорічній вступній кампанії!»

Звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для мешканців Луганщини: http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини: http://surl.li/ioarc

Надаємо підтримку з питань зайнятості:

- телеграм-канал: https://t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk

- вайбер-канал: https://cutt.ly/jLaYiYr

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь