Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Середа з U-LEAD

Дата: 17.07.2024 16:34
Кількість переглядів: 49

Сьогодні спеціалісти структурних підрозділів Гірської міської військової адміністрації та підпорядкованих комунальних установ взяли участь у інформаційних онлайн-заходах з актуальних тематик. Їх організатором виступила Програма «U-LEAD з Європою».

Учасники розглянули питання конфлікту інтересів, як застерегтися від його виникнення, правовими механізмами запобігання та забезпечення його врегулювання у разі виникнення.

Присутні ознайомилися з можливостями та інструментами підтримки й розвитку молоді в територіальних громадах, а також з важливістю набуття молоддю навичок проєктного менеджменту в контексті необхідності її залучення до підготовки та впровадження програм місцевого розвитку.

Були обговорені терміни та порядок проведення інвентаризації, порядок виправлення помилок в бухгалтерському обліку за результатами інвентаризації.

Окремо розкрито особливості виконання закону про забезпечення прозорості місцевого самоврядування, порядок відеофіксації, трансляції та оприлюднення відеозаписів засідань тощо.

Довідково: «U-LEAD з Європою» – програма співпраці між українським урядом, Європейським Союзом та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Данією та Словенією, що впроваджується німецькою урядовою компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь