Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Щодо конфліктних ситуацій в громадах

Дата: 17.07.2024 11:25
Кількість переглядів: 66

В рамках реалізації ініціативи «Геоінформаційна система моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів у взаємодії з робочими групами із громадської безпеки та соціальної згуртованості (відновлення)», яку втілює ГО «Центр права та посередництва” за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої у рамках проекту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні», проводимо ідентифікацію конфліктів та передконфліктів в громадах з метою їх подальшого врегулювання.

Після отримання інформації про конфлікти в громадах, аналітики ГІСМАОВК будуть перевіряти інформацію. За Вашою згодою з Вами будуть контактувати медіатори ГІСМАОВК.

Заходи з врегулювання конфліктів шляхом медіації та діалогу є безкоштовними для громади.

Опитування організовано у межах ініціативи «Геоінформаційна система моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів у взаємодії з робочими групами із громадської безпеки та соціальної згуртованості (відновлення)», яку втілює ГО «Центр права та посередництва за сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої у рамках проекту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».

Пройти опитування можна за посиланням

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь