Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

"Гаряча лінія» з питань попередження домашнього й ґендерно обумовленого насильства та дискримінації за ознакою статі

Дата: 17.07.2024 09:22
Кількість переглядів: 30

На базі Луганського обласного центру соціально-психологічної допомоги працює "гаряча лінія" з питань попередження домашнього й ґендерно обумовленого насильства та дискримінації за ознакою статі.

З лютого 2022 року "гаряча лінія" працює і як лінія психологічної допомоги для підтримки психічного здоров’я в умовах постійного стресу та емоційної напруги, спричинених війною.

Номер «гарячої лінії»:   066 915 72 00

Графік роботи: понеділок – п’ятниця з 08.00 до 17.00

Нагадаємо також, що в Україні за телефонним номером 1547 цілодобово та безкоштовно діє «гаряча лінія» з протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству стосовно дітей. За телефоном 1547 звертаються з  питань звернень та повідомлень про/або від осіб, які постраждали від торгівлі людьми, домашнього насильства, насильства за ознакою статі, насильства стосовно дітей, або про загрозу вчинення такого насильства.

Якщо людина опинилась у складних обставинах, спричинених насильством в сім'ї чи його реальною загрозою, якщо у Ваших відносинах з близькими (оточуючими) присутній моральний тиск, примус, маніпуляції, образи чи приниження, або якщо Вам стало відомо про такі випадки - ви можете повідомити про це, зателефонувавши на номер "гарячої лінії".

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь