Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Запрошуємо отримати юридичну допомогу у Києві

Дата: 10.07.2024 12:36
Кількість переглядів: 53

Щосереди з 10:00 до 15:00 у Київському гуманітарному штабі Гірської міської військової адміністрації за адресою: вул. Олекси Тихого, 22, відвідувачі можуть отримати юридичну консультацію.

Адвокати БФ «Право на захист» консультують з питань документування руйнувань майна, компенсації за зруйноване та пошкоджене житло, внесення відомостей до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та отримання витягу, реєстрації ВПО, складання запиту про відсутність допомоги на ВПО.

Також можна отримати кваліфіковані роз'яснення з питань встановлення факту смерті та народження на тимчасово окупованій території, відновлення свідоцтва про народження, відновлення документів на житло, порядку спадкування за особами, що померли в період воєнного стану, виконавчого провадження у період воєнного стану.

Цей перелік питань не є вичерпним. Адвокати Благодійного Фонду «Право на захист» надають безоплатні консультації з питань, пов'язаних із вимушеним переміщенням та юридичним захистом постраждалих від воєнних дій.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь