Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Через російські обстріли та негоду залишаються без світла споживачі у семи областях

Дата: 06.07.2024 13:43
Кількість переглядів: 57

Через російські обстріли та негоду залишаються без світла споживачі у семи областях

Через російські обстріли та негоду залишаються без світла споживачі у семи областях

Споживачі у семи областях України залишаються без електропостачання через російські обстріли та наслідки негоди.

Про це повідомляє Міністерство енергетики.

У Дніпропетровській області через негоду на ранок знеструмлено 171 точку обліку. З технологічних причин знеструмлено 824 абоненти.

У Донецькій області внаслідок ворожих обстрілів минулої доби було знеструмлено 2,4 тисячі абонентів у трьох населених пунктах. Енергетики заживили 8,2 тисячі абонентів у двох населених пунктах.

На ранок залишаються без напруги 130 населених пунктів, загалом – 80,2 тисячі абонентів.Через пошкодження газорозподільних мереж припинено газопостачання 68 споживачам.

У Запорізькій області через негоду знеструмлювалися 888 абонентів, енергетики заживили 665 точок обліку. Через бойові дії відсутнє електропостачання у 3730 абонентів.

У Снятині Івано-Франківської області для усунення корозійного пошкодження газопроводу відключали від газопостачання 27 споживачів.

У Сумській області через нічну атаку на один з енергооб’єктів на ранок залишаються знеструмленими 100,4 тисячі абонентів у 348 населених пунктах. Тривають відновлювальні роботи.

У Харківській області енергетики заживили абонентів, які знеструмлювалися внаслідок дронової атаки в Сумській області. Через бойові дії залишаються без світла 37,4 тисячі абонентів - 107 точок обліку.

Енергетики заживили 736 абонентів у Херсоні, які знеструмлювалися через обстріли. Залишаються без напруги 2686 точок обліку.

В населених пунктах Херсонської області заживили 30 точок обліку. Залишаються знеструмленими через бойові дії 25,8 тисячі абонентів у 45 населених пунктах.

У Чернігівській області внаслідок бойових дій залишаються знеструмленими 1540 абонентів у 26 населених пунктах.

У суботу графіки погодинних відключень споживачів планувалося застосовувати з 0:00 до 24:00, однак завдяки зменшенню споживання у вихідний день та активній роботі сонячних електростанцій з 10 до 15 години обмеження не застосовуватимуться.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь