Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Обговорено екологічні та соціальні аспекти Проєкту «Вдосконалення результатів освіти в скрутний час»

Дата: 04.07.2024 13:24
Кількість переглядів: 72

Вчора спеціалісти відділу освіти, культури, молоді та спорту Гірської міської військової адміністрації взяли участь в обговоренні екологічних та соціальних аспектів нового спільного Проєкту Міністерства освіти і науки України та Міжнародного банку реконструкції та розвитку «Вдосконалення результатів освіти в скрутний час» (LEARN).

Метою цього Проєкту є покращення якості викладання та навчання в межах реформи Нової української школи, а також зміцнення інституційної потужності та забезпечення прозорості й ефективності в моніторингу субвенцій.

В рамках ознайомлення з Проєктом фахівцями з питань освіти Світового банку були представлені мета програми, стратегічні цілі реформи освіти, що підтримуються програмою, структура програми, план дій програми тощо.

Екологічна та соціальна оцінка Проєкту «Вдосконалення результатів освіти в скрутний час» здійснювалася через ознайомленням з Планом екологічних і соціальних зобов’язань, Планом залучення зацікавлених сторін, а також Оцінкою системи екологічного та соціального управління.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь