Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Відбулася нарада соціального спрямування

Дата: 01.07.2024 13:28
Кількість переглядів: 67

Сьогодні заступником начальника Гірської міської військової адміністрації з соціальних питань Інною Деміденко проведено нараду соціального спрямування. Темою для обговорень стали законодавчі зміни до послуги «муніципальна няня».

На початку наради Інна Деміденко зазначила, що ця послуга спрямована на допомогу родинам з дітьми, які потребують додаткового догляду. Основною метою цієї послуги є надання підтримки батькам, щоб вони могли працювати або займатися іншими справами, знаючи, що їхні діти знаходяться під належним наглядом. Сьогодні «муніципальна няня» розширюється для нових категорій дітей. Відтепер родини переселенців та особи, які проживають з дітьми на територіях, де неможливо забезпечити повноцінну роботу закладів дошкільної освіти, мають право скористатися цією послугою.

Під час наради учасники ознайомились з постановою КМУ від 07.06.2024 року №664 «Деякі питання відшкодування вартості послуги з догляду за дитиною «муніципальна няня» на період воєнного стану та протягом трьох місяців після його припинення або скасування».

Підсумовуючи нараду, Інна Деміденко наголосила на необхідності проведення соціальними працівниками інформаційної роботи із родинами з дітьми щодо можливості скористатися послугою «муніципальна няня».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь