Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Чи може виготовлений закордонний паспорт, оформлений на дитину, бути виданий особі, уповноваженій батьками дитини?

Дата: 11.06.2024 17:02
Кількість переглядів: 39

 Виготовлений паспорт для виїзду за кордон, оформлений  на ім’я особи, яка не досягла 12-річного віку, може бути виданий особі, уповноваженій на це законним представником на підставі довіреності, засвідченої в установленому порядку.
Паспорт для виїзду за кордон, оформлений особі у віці від 12 до 16 років, може бути виданий особі, уповноваженій на це законним представником на підставі довіреності, засвідченої в установленому порядку, за умови присутності особи, на ім’я якої оформлено паспорт для виїзду за кордон, оскільки під час видачі необхідно пройти процедуру верифікації.
На сьогодні, а також до дня припинення чи скасування воєнного стану і протягом шести місяців після його припинення чи скасування, один з батьків чи усиновлювачів, опікунів, піклувальників, який подає документи для оформлення паспорта для виїзду за кордон, крім випадку подання документів представником дитячого закладу або патронатним вихователем, у письмовій заяві, поданій у довільній формі, під час оформлення документів може визначити іншу особу, тобто іншого з батьків, опікунів, піклувальників, повнолітніх сина чи дочку, рідних повнорідних та неповнорідних сестру чи брата, діда або бабу для отримання паспорта для виїзду за кордон особи, котра не досягла 12-річного віку, на ім’я якої він оформлювався.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь