Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

«Круглий стіл» з нагоди Відзначення Всесвітнього Дня Біженців

Дата: 20.06.2024 22:10
Кількість переглядів: 58

В продовження співпраці, сьогодні за запрошенням Благодійного Фонду «Рокада» начальник Гірської міської військової адміністрації Олексій Бабченко долучився до участі у «круглому столі» з нагоди Відзначення Всесвітнього Дня Біженців. Також у якості учасників до заходу долучилися регіональний координатор Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Хмельницькій області, Польового офісу УВКБ ООН, представники Хмельницька обласна рада , Хмельницька обласна державна адміністрація , Хмельницька міська рада , Департаменту соціального захисту населення, місцевого Центру зайнятості, а також голова Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Хмельницькій ОВА.

Під час зустрічі учасниками обговорювалися питання подальшої спільної роботи в контексті опікування питаннями внутрішньо переміщених осіб, зокрема, житлове питання, питання з працевлаштування, освіти для дорослих та дітей тощо. Після заходу для ВПО Луганщини, які тимчасово мешкають на Хмельниччині, відбулася відкрита Ярмарка можливостей та презентація аудіовізуальної виставки: «Переміщенні долі: Історії мужності та сили духу».

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь