Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

«Економічна безбар’єрність»

Дата: 20.06.2024 11:59
Кількість переглядів: 54

Вчора заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька взяла участь у онлайн-семінарі «Економічна безбар’єрність».

Захід був присвячений основним викликам та можливим рішенням у сфері економічної безбар’єрності. Це шостий із серії онлайн-семінарів, які покликані дати лідерам громад більше знань та інструментів для реалізації політики безбар’єрності на локальному рівні, допомогти у плануванні та реалізації проєктів з розбудови безбар’єрного простору і послуг у містах, селах, селищах України.  

Спікером заходу виступила Юлія Жовтяк, директорка Державного центру зайнятості. У ході лекції були також обговорені доступність фінансових послуг, працевлаштування та приклади роботи без бар’єрів.

Семінар організовано Центром експертних рішень та адвокації у співпраці з Радницею-уповноваженою Президента України з питань безбар’єрності та Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України за підтримки проєкту Ради Європи «Посилення соціального захисту в Україні».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь