Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Семінар для надавачів соціальних послуг

Дата: 17.06.2024 10:44
Кількість переглядів: 74

Днями працівники комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Гірської міської територіальної громади взяли участь у короткостроковому триденному онлайн-семінарі для надавачів соціальних послуг.

Під час навчання учасники обговорили деякі аспекти технологізації соціальної роботи в умовах сьогодення, фізіологічні, психологічні, соціальні особливості та потреби осіб похилого віку, технології соціальної роботи з людьми з інвалідністю.

Окремо розглядалися супервізія в професійній діяльності соціального працівника, соціальне проєктування у діяльності працівника соціальної сфери, соціальна робота з людьми похилого віку тощо.

Після прослуховування короткострокового семінару слухачі отримають свідоцтва ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка».

Захід організовано Луганським обласним центром соціальних служб у співпраці з Державним закладом «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка».

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь