Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

У Луганській області завершився ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Дата: 04.06.2024 15:50
Кількість переглядів: 79

З 07 по 25 травня у Луганській області відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») для молодшої, середньої та старшої вікових груп. Організаторами заходу виступили Департамент освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації та Луганський обласний центр дитячо-юнацького туризму і краєзнавства.

У ІІ етапі гри взяли участь взяли 5 роїв юних джур, які представляли заклади освіти Гірської міської територіальної громади. Рої звітували про свою роботу протягом року у Книгах Звитяг, підготували відео з візитівками свого рою «Ватра», взяли участь у онлайн-вікторині «Відун», конкурсах «Фізична підготовка», «Рятівник», «Вогнева підготовка» та комплексному конкурсі туристсько-спортивної підготовки.

Переможцями у загальному заліку гри став рій «Воїни волі» Золотівського ліцею № 5 (середня вікова група), які посіли ІІІ місце.

Гірська міська військова адміністрація вітає всіх учасників ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Бажаємо юним джурам натхнення, козацького завзяття та подальших перемог!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь