Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Вчора начальник Гірської міської військової адміністрації Олексій Бабченко провів робочу зустріч з командою громадської організації «Урбаністична коаліція Rо3kvit»

Дата: 25.05.2024 19:14
Кількість переглядів: 124

Громадську організацію представляли її засновник та виконавчий директор, провідний архітектор та урбаніст 12N Urban Matters, тьютор та розробник програм Харківської Школи Архітектури Фулко Трефферс, засновниця Just Consultancy SRL Йоланта Зажицька, архітекторка, дослідниця, випускниця та лекторка Харківської школи архітектури Аліса Александрова та урбан-дизайнерка, планувальниця, дослідниця Софія Бондар.

Під час зустрічі представники Урбаністичної коаліції представили концепцію потенційної підтримки Гірської міської територіальної громади, презентували своє розуміння поточної ситуації, яка складається сьогодні, та запропонували шляхи для подальшого розвитку громади після деокупації.

Команда архітекторів окреслила три сценарії розвитку подій в Україні та у громаді в цілому. Кожен із варіантів – велика партнерська робота у житті та відбудові громади. Багато чого вже напрацьовано та є те, над чим ще треба працювати.

«Ми вважаємо, що планування відродження Гірської громади варто починати якомога раніше, адже воно має початися у той день, коли над кожним містом замайорить український прапор, і до цього потрібно бути повністю готовими, підсумував Олексій Бабченко. – Тому розпочинати цей процес необхідно уже сьогодні».

Довідково: Ro3kvit – це yкраїнська команда з іноземною підтримкою. Кожен експерт має досвід проєктування в Україні або пост-конфліктного планування.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь