Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Всеукраїнський форум «Громадянська стійкість»

Дата: 24.05.2024 10:23
Кількість переглядів: 103

Головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Гірської міської військової адміністрації Оксана Іскра взяла участь у Всеукраїнському форумі «Громадянська стійкість». Проходив він з 21 по 23 травня у Київській області. Захід був спрямований на розвиток громадянської свідомості та патріотизму, сприяв створенню умов для формування оборонної свідомості.

Програма мала насичену практичну частину. Зокрема, інтелектуальні ігри з утвердження ідентичності, презентація діяльності впровадження сфери у регіонах, ярмарок практик (стрільба в інтерактивному лазерному тирі, робота зі зброєю, метання ножів, навички з основ виживання та мінно-вибухової безпеки), взаємодія з Національною поліцією тощо.

Особливу увагу приділено історичному спадку в системі військово-патріотичного виховання. Серед спікерів були присутні заступник начальника Національного університету оборони України, генерал-майор Збройних сил України, Герой України Ігор Гордійчук та доцентки Леся Коцур і Руслана Патапенко з Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Учасниками форуму стали 80 представників громад України з 19 областей, а також запрошені представники Міністерства оборони України, Міністерства у справах ветеранів України, Державної прикордонної служби України, Національної гвардії України, Всеукраїнської громадської організації «Молодий народний рух», Державної установи «Всеукраїнський молодіжний центр», Державної установи «Спорт для всіх», освітяни і науковці, громадські діячі, ветерани та інші.

Захід організовано Управлінням молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації у партнерстві з Київським обласним молодіжним центром.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь