Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

«Системи регулювання та управління на основі інформаційних технологій в ефективному централізованому теплопостачанні: транспортування»

Дата: 22.05.2024 13:48
Кількість переглядів: 100

Спеціалісти відділу житлово-комунального господарства, капітального будівництва, комунального майна, благоустрою та екології Гірської міської військової адміністрації 22 травня взяли участь у практичному семінарі «Системи регулювання та управління на основі інформаційних технологій в ефективному централізованому теплопостачанні: транспортування».

Під час заходу були обговорені організаційно-технічні питання впровадження систем регулювання та управління на основі інформаційних технологій при транспортуванні теплової енергії в ефективному централізованому теплопостачанні. Учасникам представлені типи теплових мереж, технічні рішення, техніко-економічний вплив на систему теплопостачання, цілі використання тощо.

Окремо розглянуті програма гідравлічного розрахунку та моделювання теплових мереж, досвід впровадження програмного комплекту в ТОВ «Бахмутенергія», SCADA-система в системах теплопостачання, приклад роботи системи в КП Київводоканал, а також  системи пошуку витоків в інтеграції з GIS-системою.

Організатори заходу: Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України спільно з USAID «Проект енергетичної безпеки».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь