Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Звернення начальника Гірської міської військової адміністрації з нагоди вшанування 80-тих роковин пам’яті жертв депортації кримськотатарського народу

Дата: 18.05.2024 08:00
Кількість переглядів: 68

Шановна кримськотатарська громадо! Шановні співвітчизники!

Цього дня, 1944 року розпочалася спецоперація військ НКВД зі звільнення Кримського півострова від корінного населення. Загалом за три дні з Криму вивезли понад 190 тисяч кримських татар.

Через 80 років після депортації рф продовжує тоталітарні, радянські за характером, імперські за духом традиції поневолення, здійснюючи комплексні та системні репресії проти кримських татар, не згодних із окупацією Кримського півострова, які наближають звільнення Криму.

Ми зобов’язані підтримувати один одного в нашій спільній боротьбі, вчергове підтвердивши усьому світові, що ми з Вами – разом. Адже злочини перед багатостраждальним кримськотатарським народом не повинні бути забутими, а біль кримськотатарського народу – це біль усієї України.

Ми пам'ятаємо про сотні тисяч кримських татар, безжально вигнаних, вбитих і знищених. Схиляємо голови. Разом ми дамо відсіч російському окупантові і звільнимо всі українські землі, збудуємо наше спільне щасливе майбутнє. А злочинців буде покарано. Це те, що не підлягає забуттю.

З повагою

начальник Гірської міської військової адміністрації Олексій БАБЧЕНКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь