Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Оздоровлення у міжнародному дитячому центрі "Артек"

Дата: 01.05.2024 10:32
Кількість переглядів: 64

Міжнародний дитячий центр «Артек» чекає на вас!

Якщо у вас є бажання оздоровити свою дитину в Міжнародному дитячому центрі «Артек», який знаходиться  за адресою: м. Київ, Пуща-Водиця, 14-та лінія, поспішайте використати таку можливість. 

Вашу дитину чекають неперевершені емоції, знайомства, можливість реалізувати свої здібності. Дитячій центр знаходиться в історичному мальовничому місці, яке має живильну вологу лісного повітря екологічно чистих рослин та водоймів. 

Міжнародний дитячий центр «Артек» – це унікальний простір для досліджень, відкриттів і саморозвитку під керівництвом найкращих педагогів, відібраних за умовами національного конкурсу. Це яскраві фарби світу, можливість бути в центрі історичних, мистецьких, спортивних подій національного та міжнародного масштабу. Детальніше - за посиланням.

Для отримання путівки до ДПУ «МДЦ «Артек» у м.Київ батьки або особи, які їх замінюють, можуть звернутися до органів соціального захисту населення місцевих державних адміністрацій за місцем реєстрації дитини. Для дітей, які зареєстровані як внутрішньо переміщені особи, отримати путівку можна за місцем фактичного проживання.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь