«Методичні рекомендації щодо методології особливостей здійснення закупівель у сфері організації харчування в закладах освіти»
30 квітня Головне управління Держпродспоживслужби в Луганській області продовжило низку навчальних вебінарів з питань реформування дитячого харчування в закладах освіти Луганської області. Тринадцята онлайн зустріч була присвячена «Методичним рекомендаціям щодо методології особливостей здійснення закупівель у сфері організації харчування в закладах освіти».
До участі долучилися відповідальні особи за організацію дитячого харчування Гірського ліцею Гірської міської територіальної громади.
Начальник відділу організації протиепізоотичної роботи ГУ Держпродспоживслужби В. І .Морозов акцентував увагу присутніх на розробці тендерної документації, здійсненні закупівлі товарів, наявності у учасника закупівель обладнання, матеріально-технічної бази та технологій тощо.
Спікер зустрічі зауважив, що кожен навчальний рік потрібно починати маючи заздалегідь складені плани закупівель, вивчений попит споживачів та пропозиції ринку.
По завершенню учасники отримали відповіді на запитання, які виникали протягом зустрічі, та практичні поради організації роботи у зазначеному напрямку.