Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Видача одноразової матеріальної грошової допомоги продовжується

Дата: 29.04.2024 14:26
Кількість переглядів: 97

У квітні 2024 року з бюджету Гірської міської територіальної громади вісім мешканців отримали одноразову матеріальну грошову допомогу загальною сумою 126,3 тисяч гривень. Допомога виділялася на компенсування стаціонарного лікування або платного медичного обстеження/операції/лікування в рамках місцевої програми «Милосердя».

Також за цією програмою у квітні дві мешканки громади отримали одноразову матеріальну грошову допомогу при народженні дитини загальною сумою 48 тисяч гривень (по 24 тисячі гривень на кожну дитину).

Нарахування допомоги відбулося відповідно до Місцевої соціальної програми «Милосердя», затвердженої розпорядженням начальника Гірської міської військової адміністрації від 07 листопада 2023 року.

Нагадаємо: з 01 січня 2024 року в Гірській громаді розпочалася реалізація вищевказаної програми. Детально ознайомитися із умовами подання документів та процесом їх розгляду Комісією з питань призначення та виплати одноразової матеріальної грошової допомоги з коштів бюджету Гірської міської територіальної громади, можна за посиланням: https://girska-gromada.gov.ua/news/1705477279/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь