Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Засідання робочої групи з напрацювання законодавчих ініціатив щодо забезпечення функціонування єдиної геоінформаційної системи

Дата: 04.04.2024 16:33
Кількість переглядів: 45

04.04.2024 відбулося засідання робочої групи з напрацювання законодавчих ініціатив щодо забезпечення функціонування єдиної геоінформаційної системи, під головуванням заступника Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України, Азархіної О. К. за підримки Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України.
До участі була запрошена заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька. Також до заходу долучилися  співробітники відділу. 

Під час засідання обговорили формати, в яких громади збирають та оброблюють данні, спроможність щодо збору та обробки данних в ТГ, бачення ТГ щодо побудови системи місцевої статистики. Розглянули роль ГІС у формуванні та поширенні данних місцевого розвитку.
Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь