Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Відбулося чергове робоче засідання Регіонального офісу міжнародного співробітництва при обласній державній адміністрації

Дата: 19.02.2024 16:57
Кількість переглядів: 188

Нещодавно заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька взяла участь у черговому робочому засіданні Регіонального офісу міжнародного співробітництва при обласній державній адміністрації. До участі також долучилися спеціалісти відділу економіки установи.

Захід був присвячений стратегії комунікації з міжнародними партнерами. Запрошена гостя Людмила Долгоновська, керівниця служби Президента American University Kyiv, розповіла присутнім про практичні аспекти комунікації з західними партнерами. Зокрема обговорили поради, які варто застосувати при налагодженні співпраці, такі як: soft skills, використання новітніх технологій і можливостей, встановлення партнерських стосунків через електронну пошту, дотримання етичних стандартів тощо.

В умовах військової агресії питання підтримання зв’язків та діалогу з країнами за кордоном є надзвичайно важливим. Тому зараз ці завдання є пріоритетними для Луганської області.

Регіональний офіс міжнародного співробітництва – ініціатива Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, що має на меті розвиток взаємодії місцевих та регіональних влад з міжнародними партнерами, які прагнуть співпрацювати на рівні області та територіальної громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь