Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Інна Деміденко: Незважаючи на військовий стан та тимчасову окупацію Гірської громади, питання надання якісної освіти – одне із найголовніших

Дата: 08.02.2024 16:36
Кількість переглядів: 88

08 лютого заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з соціальних питань Інна Деміденко провела чергову робочу нараду із освітянами Гірської міської територіальної громади.

На початку наради учасники підбили підсумки проведення ІІ і ІІІ етапів Всеукраїнських учнівськиху олімпіад з навчальних предметів та підсумки проведення ІІІ та VІ етапів мовознавчих конкурсів імені П. Яцика та Т. Шевченка. Інна Петрівна зауважила, що в такий надскладний час та незважаючи на нестандартні умови проведення Конкурсів та олімпіад, діти демонструють неабияку силу духу, волю до перемоги та високі знання у різних галузях.

Продовжуючи нараду, освітяни обговорили питання організації роботи зі здібними учнями та педагогічними працівниками Гірської громади, їх участі в різноманітних конкурсах. Заступник начальника з соціальних питань наголосила, що одним із пріоритетних напрямків політики Гірської громади є турбота про обдаровану та талановиту молодь, її творчий, інтелектуальний, духовний та фізичний розвиток. Адже саме молоді люди в майбутньому будуть визначати шляхи розвитку науки, економіки, медицини, мистецтва тощо. Оскільки талановиті й обдаровані люди завжди впливали й впливають на розвиток та характер суспільства, то талант і обдарованість можна вважати суттєвим багатством кожної держави.

По завершенню освітяни обговорили організацію та проведення визначних дат у лютому.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь