Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Підготовка да Національного мультипредметного тесту обговорена на нараді

Дата: 01.02.2024 17:16
Кількість переглядів: 56

01 лютого під головуванням заступника начальника Гірської міської військової адміністрації з соціальних питань Інни Деміденко відбулася нарада щодо деяких питань проведення Національного мультипредметного тесту (НМТ) у 2024 році.

Інна Деміденко зауважила, що наказом Міністерства освіти і науки України визначений період проведення НМТ у 2024 році протягом 14 травня – 19 липня. Окрім цього, зазначеним наказом затверджено перелік навчальних предметів, із яких відбудеться тестування. Передбачається, що НМТ міститиме два блоки: основний, до якого увійдуть три обов’язкові навчальні предмети, і додатковий, що міститиме завдання з одного навчального предмета на вибір. Обов’язкові – українська мова, математика та історія України, на вибір – українська література, іноземна мова, біологія, фізика, хімія та географія.

Учасники обговорили загальні характеристики предметних тестів основного й додаткового блоків НМТ 2024 року та схеми нарахування балів за виконання їх завдань.

Крім того, були обговорені питання стану профілактичної роботи щодо запобігання правопорушенням та злочинам серед дітей в освітніх закладах та питання організації й проведення заходів до Дня єднання, Дня Героїв небесної сотні, Державного Герба України, Міжнародного дня рідної мови.

Завершуючи нараду, Інна Деміденко надала доручення освітянам розпочати підготовку здобувачів освіти до складання Національного мультипредметного тесту.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь