Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

До уваги мешканців Гірської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області надається одноразова матеріальна грошова допомога в 2024 році

Дата: 17.01.2024 09:29
Кількість переглядів: 3854

Нормативні акти, якими передбачено призначення та виплата одноразової матеріальна грошова допомога

1.Розпорядження начальника Гірської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області від 07.11.2023 р. №140 «Про затвердження Програми підтримки військовослужбовців, учасників бойових дій та членів їх сімей Гірської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області на 2024-2027 роки».

2.Розпорядження начальника Гірської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області від 07.11.2023 р. №141 «Про затвердження Місцевої соціальної цільової програми «Милосердя» Гірської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області на 2024-2027 роки»

3.Розпорядження начальника Гірської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області від 26.12.2023 р. №189 «Про затвердження Порядку виплати одноразової матеріальна грошова допомога з коштів бюджету Гірської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області».

Хто має право на отримання одноразової матеріальна грошова допомога

1.Військовослужбовці  (резервісти, військовозобов’язані) Збройних Сил, Сил територіальної оборони, Служби безпеки, Служби зовнішньої розвідки, Головного управління розвідки Міністерства оборони, Національної гвардії, Державної прикордонної служби, Управління державної охорони, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації, Державної спеціальної служби транспорту, військовим прокурорам Офісу Генерального прокурора, особами рядового і начальницького складу Державної служби з надзвичайних ситуацій, співробітниками Служби судової охорони, особи начальницького складу управління спеціальних операцій Національного антикорупційного бюро та поліцейські, які брали участь у здійснені заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпечення їх здійснення або брали/беруть участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України.

2.Сім’ї, при народженні дитини.

3.Особи/сім’ї, які опинились в складних життєвих обставинах та не можуть їх самостійно подолати, а саме:

члени сімей загиблого (померлого) ветерана війни, члени сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України;

члени сімей, які знаходяться в пошуку зниклих безвісти військовослужбовців, які  брали безпосередню участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської федерації проти України;

особи які, мають хронічні захворювання, тривалий час перебували на стаціонарному лікуванні та потребують платного медичного обстеження/операції/лікування;

особи, які внаслідок поранення тривалий час перебували на стаціонарному лікуванні та потребують платного медичного обстеження/ операції/ лікування.

Перелік документів необхідних для отримання одноразової матеріальна грошова допомога

Перелік необхідних документів для отримання одноразової матеріальної грошової допомоги зазначений в Порядку виплати одноразової матеріальна грошова допомога з коштів бюджету Гірської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області

1. Форма заяви на отримання допомоги в рамках Програми підтримки військовослужбовців, учасників бойових дій та членів їх сімей Гірської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області на 2024-2027 роки.

2. Форма заяви на отримання допомоги в рамках Місцевої соціальної цільової програми «Милосердя» Гірської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області на 2024-2027 роки.

3. Згода на збір та обробку персональних даних.

Документи, що надаються в копіях мають бути засвідчені належним чином, а саме шляхом проставлення слів «Згідно з оригіналом» (без лапок), власноручного підпису, прізвища, ініціалів імені, по батькові й дати.

Спосіб подання документів

Заяву з необхідними документами на отримання одноразової матеріальної грошової допомоги необхідно подати до відділу «Центр надання адміністративних послуг» Гірської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області шляхом надсилання на а/с 527 м. Тернівка, Павлоградський район, Дніпропетровська область, індекс 51502 відділення УДППЗ «Укрпошта».

Контактні телефони для отримання додаткової інформації

Консультацію з питань прийому і перевірки правильності заповнення заяви з доданими документами можна отримати у спеціалістів відділу ЦНАП за телефонами: 063-460-87-53, 099-962-56-18.

Консультацію з питань надання одноразової матеріальної грошової допомоги військовослужбовцям, учасникам бойових дій та членам їх сімей (написання заяви та підготовки необхідного пакету документів для отримання допомоги) можна отримати у спеціалістів відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я Гірської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області  за телефонами: 099-702-76-18, 093-357-53-73, 097-500-37-94.

Телефони «гарячих ліній» працюють з понеділка по п’ятницю з 08.00 до 16.00

Фото без опису

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь