Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Вітаємо переможців Всеукраїнської акції віртуального музею зоології «Моя улюблена тварина»

Дата: 26.12.2023 14:50
Кількість переглядів: 235

У вересні-жовтні 2023 року учні закладів освіти Гірської громади готували власні матеріали для участі у Всеукраїнській акції віртуального музею зоології «Моя улюблена тварина».

На підставі рішень, наданих Луганським обласним центром еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, враховуючи активну участь у заході, були нагороджені:

Грамотами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України за зайняте ІІІ місце в акції віртуального музею зоології «Моя улюблена тварина» в номінації «Власні поробки з природніх матеріалів, ниток, тканин, глини, паперу»: Горлова Максима, учня 6 класу Нижнєнського ліцею №36, Дробатюк Валерію, ученицю 7-Б класу Гірського ліцею, Іваніченко Ангеліну, ученицю 7-А класу Гірського ліцею.

Грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України за зайняте І місце в акції віртуального музею зоології «Моя улюблена тварина» в номінації «Презентація»: Шатілова Єгора, учня 6 класу Золотівського ліцею №16.

Подяками Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України учасників акції віртуального музею зоології «Моя улюблена тварина»: Аксьонова Михайла, учня 6 класу Золотівського ліцею №16, Безухову Валерію, ученицю 7-А класу Гірського ліцею, Кобицьку Діану, ученицю 7-А класу Гірського ліцею.

Подяками Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України керівникам учасників акції віртуального музею зоології «Моя улюблена тварина» за залучення до гуманного, дбайливого ставлення до тварин та привернення уваги учнівської молоді до представників тваринного світу: Гончаренко Наталію Олександрівну, учителя хімії та біології Золотівського ліцею №16, Кобицьку Тетяну Федорівну, учителя біології Гірського ліцею.

Щиро вітаємо переможців та учасників! Бажаємо  натхнення, успіхів і здійснення всіх мрій! Нехай любов і відданість домашніх улюбленців надихає на нові  звершення та досягнення!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь