Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Відбулося чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Гірській міській військовій адміністрації

Дата: 24.10.2023 19:46
Кількість переглядів: 310

24 жовтня відбулося чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Гірській міській військовій адміністрації. Проходило воно під головуванням заступника начальника з соціальних питань Інни Деміденко.

На початку засідання Інна Петрівна нагадала, що основне завдання Координаційного центру – надання додаткової допомоги людям у в рішенні питань соціального захисту, забезпечення житлом, працевлаштування, надання медичної, правової та іншої всебічної допомоги.

Працівники соціальної сфери військової адміністрації поінформували заступника начальника про проведену роботу з визначення потреб та проблемних питань мешканців Гірської громади, які набули статус внутрішньо переміщених осіб.

Проаналізувавши відповіді учасників опитування, члени Координаційного центру виявили чинники, які найбільше впливають на рівень психічного навантаження, та питання, що потребують серйозного опрацювання із фахівцями.

Потім учасники обговорили реалізацію у громаді Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти Як?», метою якої є сприяння формуванню в суспільстві культури піклування про ментальне здоров’я.

Завершуючи засідання, Інна Деміденко надала доручення розширити спектр послуг, які надаються на базі гуманітарних хабів, опрацювати питання забезпеченням послуг, які можуть надаватися у віддаленому форматі, та привести їх у відповідність до державних стандартів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь