Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Сьогодні майже 170 внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу у всіх гуманітарних хабах при Гірській громаді

Дата: 31.08.2023 17:48
Кількість переглядів: 72

У Київському хабі продовжилася видача сімейних наборів гігієни від Міжнародної організації з міграції (МОМ). Відповідальна особа за роботу хабу надавав юридичні консультації, лікар видавав ліки та консультував з питань лікування та профілактики захворювань.

На Полтавщині відвідувачі отримували вживаний одяг. Відвідувачів консультували з питань захисту прав та інтересів дітей, спеціалісти Пенсійного фонду України – з пенсійних питань.

У той же час у Богданівському хабі видавалися пакунки з продуктами та памперси. ВПО також отримували консультації спеціалістів відділу ЦНАП, з питань захисту прав та інтересів дітей, із загальних і соціальних питань, з питань працевлаштування від фахівчині Луганського обласного центру зайнятості. Крім того, сьогодні у штабі надана освітня послуга.

На Хмельниччині відвідувачі забезпечувалися продуктами харчування від держави, памперсами та дитячим харчуванням. Наші земляки отримували юридичні консультації, консультації із загальних питань тощо.

У Корсунь-Шевченківському продовжилася видача продуктів. Працівники штабу консультували з питань захисту прав та інтересів дітей, із загальних та соціальних питань.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь