Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

«Технічне обстеження будівель і споруд із застосуванням прогресивних методів. Неруйнівний контроль у будівництві»

Дата: 15.08.2023 17:57
Кількість переглядів: 63

Сьогодні начальник відділу правового забезпечення та кадрової роботи Гірської міської військової адміністрації Віталій Коваленко взяв участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Технічне обстеження будівель і споруд із застосуванням прогресивних методів. Неруйнівний контроль у будівництві».

Учасники заходу детально обговорили нормативне забезпечення процесу обстеження пошкоджених об’єктів інфраструктури, особливості проведення технічного обстеження будівель і споруд, які були пошкоджені або зруйновані внаслідок бойових дій, та особливості охорони праці під час виконання обстеження.

Спікери акцентували увагу присутніх на необхідності технічного обстеження будівель і споруд для забезпечення подальшої ефективної експлуатації та безпеки, доцільності здійснення науково-технічного супроводу дорожніх робіт у воєнний час. Також були розглянуті методи сучасної діагностики конструкцій пошкоджених об’єктів інфраструктури.

Окремо були представлені сучасні технічні засоби та обладнання для обстеження пошкоджених будівель і споруд, новітні матеріали, сучасні технології для ремонту та відновлення об’єктів пошкодженої інфраструктури.

«Якісна підготовка до відновлення інфраструктури громад після деокупації неможлива без якісного технічного обстеження будівель і споруд та розуміння змін в нормативно-правовому регулюванні в цій галузі, які відбулись протягом 2021-2023 років та продовжують трансформуватись», – прокоментував участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції Віталій Коваленко.

Захід організовано Державним агентством відновлення та розвитку інфраструктури України спільно з Державним підприємством «Державний дорожній науково-дослідний інститут імені М. П. Шульгіна».

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь