Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Літня оздоровча кампанія-2023 триває

Дата: 14.08.2023 11:31
Кількість переглядів: 122

Гірська міська військова адміністрація продовжує оздоровлювати дітей громади та організовує відпочинок не тільки в межах країни, а й за кордоном. Цього літа напрямок оздоровлення дітей є пріоритетним.

За ініціативою Департаменту соціального захисту населення Луганської обласної державної адміністрації були досягнуті домовленості з маршалком Любленського воєводства Республіки Польща п. Ярославом Тшецірським та заступником маршалка Люблінського воєводства п. Збігнєва Войцеховського щодо тимчасового перебування та відпочинку дітей Луганської області в Польщі.

Перший заїзд відбувся 11.08.2023 автобусом зі Львова. На відпочинок відправилися семеро дітей Гірської громади у віковій категорії від 9 до 14 років включно. Польська сторона покриває витрати на проживання, харчування, проведення пізнавальних, розважальних та культурних заходів.

Перебувають і тимчасово мешкають наші діти в місті Понятова. Програма відпочинку дуже різноманітна: екскурсії по місту, відвідування костелу, екскурсії до музеїв у місті Люблін, Старе місто, Казимеж-Дольни, відвідування пам’яток культури, замків. Також заплановані майстер-класи польських національних та релігійних танців, навчання бойовим видам мистецтв тощо.

Щодня для дітей проводяться оздоровче купання в басейні під відкритим небом та вечірні дискотеки.

Атмосфера в таборі позитивна. Погода дозволяє відвідати багато нових місць та познайомитися з мистецтвом та культурою Республіки Польща.

Отримати роз’яснення та детальну інформацію про оздоровчу кампанію можна за тел.: +38 (073) 152 8404.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь