Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Літня оздоровча кампанія-2023 для дітей Гірської громади продовжується

Дата: 09.08.2023 16:05
Кількість переглядів: 98

07 серпня відбувся черговий заїзд на оздоровлення дітей пільгових категорій Гірської міської територіальної громади. 10 дітей відправилися на 21-денний відпочинок до дитячого закладу санаторного типу лікувально-оздоровчого комплексу «Карпатські зорі».

Діти проживають в комфортабельних умовах з п’ятиразовим харчуванням, для них організована робота різноманітних гуртків, передбачені заняття спортом, водні процедури, участь в екскурсіях, пізнавальних, розважальних та культурних заходах тощо.

Організація літнього відпочинку стала можливою завдяки співпраці начальника Гірської міської ВА Олексія Бабченка з територіальними громадами Західної України. Реалізується програма з оздоровлення відділом соціального захисту населення та охорони здоров’я Гірської міської ВА за кошти місцевого бюджету.

Нагадаємо, інформаційна кампанія про проведення оздоровлення дітей стартувала у березні поточного року: на офіційних вебресурсах Гірської міської ВА, у навчальних та культурних закладах громади та у гуманітарних штабах були розміщені інформаційні матеріали та проводилася роз’яснювальна робота серед батьків.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь