Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Фонд державного майна України (ФДМУ) запустив дашборд зі статистикою продажу держмайна в реальному часі

Дата: 21.07.2023 10:38
Кількість переглядів: 80

В ФДМУ вважають, що всі процеси, пов’язані з приватизацією, мають бути максимально прозорими та зрозумілими для всіх українців. Тому Фонд запустив ДашбордSPFU, з якого кожен бажаючий може дізнатись ключові показники приватизації на відкритих аукціонах в режимі онлайн.

Дашборд реалізовано на базі сервісу Google —  Looker Studio (раніше відомого як Google Data Studio). Базою даних для нього слугує ресурс bi.prozorro.sales (дані з платформи Прозорро.Продажі). Масив даних охоплює характеристики майже 8 тисяч аукціонів за період з 2018 року — моменту початку продажів держмайна через відкриті аукціони.

“Такий інструмент стане в нагоді потенційним інвесторам, аналітикам, журналістам, студентам, депутатам, а також всім звичайним українцям, які цікавляться питанням приватизації. У нашому Дашборді можна, наприклад, подивитись скільки коштів залучив Фонд від продажу державного майна, яке багато років генерувало збитки для бюджету", — пояснює Перший заступник Голови ФДМУ Денис Шугалій.

Фонд активно рухається вперед в процесі цифровізації. Головна мета — запровадити якісні та зручні діджитал-рішення для всіх стейкхолдерів.

Сервіс ДашбордSPFU — usability. В ньому можна налаштувати різні фільтри і за допомогою них просто та зручно знайти потрібну інформацію, яка також виводиться на екран у вигляді інфографіки. Через сервіс можна також подивитись параметрами майбутніх аукціонів, які вже оголошені — дізнатись про дату їх проведення, стартову ціну, перейти за посиланням та ознайомитись з об’єктом та умовами аукціону.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь