Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Проведено нараду щодо створення молодіжного консультативно-дорадчого органу у Гірській міській територіальній громаді

Дата: 20.07.2023 12:05
Кількість переглядів: 66

Сьогодні заступником начальника з соціальних питань Гірської міської військової адміністрації Інною Деміденко проведено нараду щодо створення молодіжного консультативно-дорадчого органу у Гірській міській територіальній громаді.

Розпочинаючи нараду, Інна Петрівна ознайомила учасників з протокольним дорученням за підсумками апаратної наради голови Луганської обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації Лисогора А. від 19 червня 2023 року. Вона наголосила, що молодь є однією з найголовніших рушійних сил позитивних змін в державі, адже саме молоді люди реалізують проєкти, що роблять рідну громаду сучасною та квітучою.

Присутні обговорили діяльність консультативно-дорадчого органу, проблеми, які виникають під час його функціонування, та механізми створення.

Підбиваючи підсумки, Інна Деміденко пообіцяла усіляко сприяти роботі майбутнього молодіжного консультативно-дорадчого органу. Також вона надала доручення керівникам закладів освіти громади залучити представників учнівського самоврядування та активну молодь до роботи у молодіжному консультативно-дорадчому органі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь